nl en  

Bibliotheek voor school in Kanda en Simri, Nepal

  • Moments-of-joy op Facebook
Bibliotheek voor de school in Simri en Kanda,  Nepal

In Simri en Kanda, beiden kleine dorpjes in Nepal, is de Nederlandse familie de Brouwer, actief met het begeleiden van allerlei projecten. 7 jaar geleden kwam Anoeska de Brouwer voor het eerst in Nepal en werd getroffen door het gering aantal kansen dat er voor een groot deel van de bevolking van Nepal is.
Een geval van een klein jongetje trof haar in het bijzonder en dat is tot op de dag van vandaag nog steeds haar persoonlijke project.
Om een klein steentje te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen in de dorpjes Simri en Kanda organiseert Anoeska met haar stichting – Health for Nepal - allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor allerlei projecten. Anoeska heeft aan Moments of Joy gevraagd of wij haar kunnen helpen met het verwezenlijken van een zo'n project en wel het creëren van een bibliotheek voor de scholen van Simri en Kanda.
Deze bibliotheek zal de kinderen helpen zich in verschillende onderwerpen verder te kunnen verdiepen en daarnaast ook hun leesvaardigheid te bevorderen.
Benodigd bedrag: € 4.000,--